Boekhouding en belastingaangiften tegen een eerlijk tarief!

De beste zorg voor uw administratie!

 

 

Administratiekantoor P. Visser is aangesloten als officieel partner bij Snelstart! Snelstart is een zeer gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma waarin iedereen online kan boekhouden tegen lage kosten. Indien gewenst kun je zelf de facturen inboeken en de controle/belastingaangiften door Administratiekantoor P. Visser laten verzorgen. Ook is het mogelijk om de boekhouding compleet uit te besteden en online in te loggen zodat er realtime overzicht is van de cijfers van de onderneming. Tevens is er een app beschikbaar zodat je overal inzicht hebt in de boekhouding.

 

 

Wanneer je verzekerd wilt zijn van een correcte boekhouding laat je de boekhouding en belastingaangiften door Administratiekantoor P. Visser verzorgen! 

 

  Je wilt toch ook de boekhouding en belastingen goed geregeld hebben? Dan ben je hier aan het juiste adres!

 Via deze weg weet je namelijk zeker dat je niet onnodig te veel belasting betaalt en de boekhouding helemaal in orde is!


Bij de administratie van je bedrijf komt meer kijken dan je denkt! Inkoop/Verkoop/Kas/Bank moeten worden bijgehouden evenals de loonadministratie en alle mogelijke belastingaangiften en fiscale wetten. 

 

Een goed administratiekantoor neemt deze extra taken uit handen, zodat je alle aandacht kunt besteden aan de activiteiten waar je als ondernemer echt goed in bent!